Bemutatkozás

Régi tervünk volt, hogy saját babaúszás oktatást hozzunk létre otthonunkban. A 2012/2013 –as év szerencsésnek mondható, hisz lehetőségünk nyílt ennek megvalósítására. Célunk volt, hogy a környezetünkben élő szülőknek is legyen lehetőségük lakóhelyükhöz közel gyermekükkel igényes környezetben úszásra járni, ne kelljen kilométereket utazniuk. 

Uszodánkban várjuk a kisgyermekes családokat a babaúszásra, ovis úszásra, kisiskolás úszásra, illetve mindenkit, aki szeretne egy kicsit kikapcsolódni infra szaunánkban, finn szaunánkban, sószobánkban, illetve barnulni szoláriumunkban, Aquafitnesz óráinkon levezetni a napi feszültséget, amellett, hogy észrevétlenül formában tartjuk testünket.

Uszodánkhoz érkezve tágas parkolóval várjuk vendégeinket.

Kellemes melegben 8 pelenkázó lap, játszósarok, külön női-férfi öltöző áll rendelkezésre a kényelmes előkészületekhez. 

Medencénk 6-7 gyermek és egyik szülő , illetve 6-7 ovis / kisiskolás egyidejű oktatására alkalmas. Vize adalékkal dúsított klórral és UV lámpás fertőtlenítővel kezelt, mely kíméletesebb a hagyományos klórhoz képest, nem irritálja a nyálkahártyát. 

Kisfóka Babaúszás

Keressen minket elérhetőségeinken!

Recepció tel.: +36-20/506-2345

e-mail: kisfokauszi--.at.--gmail.com

 

Hírek
 • Aug. 1-15-ig zárva

  Az uszoda augusztus 1-15-ig zárva tart. Nyitás augusztus 16. hétfő. 

  Bővebben

 • Május 10-én újra nyit az uszi!

  Május 10-én újra nyitunk! A jogszabály szerint védettségi kártyával rendelkező szülő hozhatja gyermekét a foglalkozásokra.

  Bővebben

 • Aquafitnesz

  Aquafitnesz minden hétköznap! Időseknek, fiataloknak egyaránt. Kortól, nemtől függetlenül Túlsúlyosaknak Gerincproblémásoknak Izületi problémákban szenvedőknek Javítja a testtartást Zsírégető Jelentkezni elérhetőségeinken lehet.

  Bővebben

Rólunk írták

Amikor úton vagyunk az uszi felé, a gyerkőc egyre boldogabb és alig várja, hogy úszhasson, és persze a matrica sem utolsó :)

Szuper jól érezzük magunkat minden órán! Tisztaság, jó hangulat és családias légkör! Beni imádja a vizet, az úszást!

Barátságos, nagyon bababarát környezet, szuper órák, tökéletes tisztaság!

Nagyon szeretjük a Kisfóka uszit! Kisfiúnk igazi kis Búvár Benő lett mióta járunk! :)

Ígényes környezet, magas színvonalú oktatás! Testi-lelki feltöltődés anyának is, babának is!