Álló szolárium

Sokan állítják, hogy egészségtelen a bőrnek a gyakori szoláriumozás, és, hogy rákos megbetegedést is okozhat. Valójában viszont, ha megfelelően használjuk a szoláriumot, akkor semmi káros hatás nem éri a bőrünket, sőt egészségesebbé tehetjük azt. Azt is érdemes megemlíteni, hogy tízszer gyakoribb a normál napozás közbeni UV sugarak hatására kialakult bőrelváltozás, mint a szolárium okozta bőrproblémák.Persze nem szabad túlzásba vinni a szoláriumozást sem! Két szoláriumozás között teljen el legalább 24-48 óra. Ügyeljünk a bent töltött időtartamra. A szoláriumunk maximálisan megfelel az összes EU-s előírásnak. 0.3 Watt/m2 teljesítményű csöveket használunk, melyek használatával biztonságos barnulást érhetnek el vendégeink.

A szolárium előnyei

 • segít megelőzni a csontritkulást
 • ápolt megjelenést biztosít
 • ösztönzi a szervezet D-vitamin termelődését

A szolárium használata

Szoláriumozáskor fokozottan ügyeljünk a bőrünk tisztaságára. Fontos a smink alapos eltávolítása. Kérje segítségünket a szoláriumozási idő meghatározásában. Recepciónkon barnulást segítő készítmények is megvásárolhatóak.

Hírek
 • Aug. 1-15-ig zárva

  Az uszoda augusztus 1-15-ig zárva tart. Nyitás augusztus 16. hétfő. 

  Bővebben

 • Május 10-én újra nyit az uszi!

  Május 10-én újra nyitunk! A jogszabály szerint védettségi kártyával rendelkező szülő hozhatja gyermekét a foglalkozásokra.

  Bővebben

 • Aquafitnesz

  Aquafitnesz minden hétköznap! Időseknek, fiataloknak egyaránt. Kortól, nemtől függetlenül Túlsúlyosaknak Gerincproblémásoknak Izületi problémákban szenvedőknek Javítja a testtartást Zsírégető Jelentkezni elérhetőségeinken lehet.

  Bővebben

Rólunk írták

Amikor úton vagyunk az uszi felé, a gyerkőc egyre boldogabb és alig várja, hogy úszhasson, és persze a matrica sem utolsó :)

Szuper jól érezzük magunkat minden órán! Tisztaság, jó hangulat és családias légkör! Beni imádja a vizet, az úszást!

Barátságos, nagyon bababarát környezet, szuper órák, tökéletes tisztaság!

Nagyon szeretjük a Kisfóka uszit! Kisfiúnk igazi kis Búvár Benő lett mióta járunk! :)

Ígényes környezet, magas színvonalú oktatás! Testi-lelki feltöltődés anyának is, babának is!