Felszerelések babaúszáshoz

A babaúszáshoz természetesen nincs szükség speciális felszerelésre, mindössze a higiénikus körülményeket biztosító eszközöket kell alkalmazni, ám azokat kötelezően. Uszodánkban ez nem más, mint az úszópelenka, a három rétegű kisnadrág és az úszósapka viselése. Az úszópelenkát a szülők magukkal is hozhatják, de ha éppen nem áll rendelkezésükre, az uszodánkban is lehetőségük van megvenni. Az úszópelenkára a háromrétegű kisnadrágot is fel kell adni a babákra a babaúszás idejére. Ezt az első három alkalommal uszodánk biztosítja, azt követően bérlésre vagy megvételre van lehetőségük a szülőknek.

Felszerelések

Hírek
 • Aug. 1-15-ig zárva

  Az uszoda augusztus 1-15-ig zárva tart. Nyitás augusztus 16. hétfő. 

  Bővebben

 • Május 10-én újra nyit az uszi!

  Május 10-én újra nyitunk! A jogszabály szerint védettségi kártyával rendelkező szülő hozhatja gyermekét a foglalkozásokra.

  Bővebben

 • Aquafitnesz

  Aquafitnesz minden hétköznap! Időseknek, fiataloknak egyaránt. Kortól, nemtől függetlenül Túlsúlyosaknak Gerincproblémásoknak Izületi problémákban szenvedőknek Javítja a testtartást Zsírégető Jelentkezni elérhetőségeinken lehet.

  Bővebben

Rólunk írták

Amikor úton vagyunk az uszi felé, a gyerkőc egyre boldogabb és alig várja, hogy úszhasson, és persze a matrica sem utolsó :)

Szuper jól érezzük magunkat minden órán! Tisztaság, jó hangulat és családias légkör! Beni imádja a vizet, az úszást!

Barátságos, nagyon bababarát környezet, szuper órák, tökéletes tisztaság!

Nagyon szeretjük a Kisfóka uszit! Kisfiúnk igazi kis Búvár Benő lett mióta járunk! :)

Ígényes környezet, magas színvonalú oktatás! Testi-lelki feltöltődés anyának is, babának is!