Bemutatkozik a babaúszás helyszíne

Uszodánk a legnagyobb igényességgel készült, eleget téve mind a funkcionalitás, mind a higiénia legmagasabb követelményeinek. A szülők és a gyermekek kényelmesen, tolongás nélkül készülhetnek elő a babaúszás foglalkozásokra, a kicsik pedig örömmel lubickolhatnak az igényeikre és adottságaikra szabott medencében. A szülők komfortos és ízléses helyiségben várhatják meg, hogy véget érjen az ovis úszás önállóan úszó gyermekük számára. Uszodánk szolgáltatásai közé tartozik a felnőttek számára kialakított infra- és finn szauna, valamint a szolárium, a gyerekek pedig a sószobánkban, a sóhomokozóban tölthetnek időt. Tekintse meg a Kisfóka uszodát bemutató galériánkat!

Uszodánk

Hírek
 • Aug. 1-15-ig zárva

  Az uszoda augusztus 1-15-ig zárva tart. Nyitás augusztus 16. hétfő. 

  Bővebben

 • Május 10-én újra nyit az uszi!

  Május 10-én újra nyitunk! A jogszabály szerint védettségi kártyával rendelkező szülő hozhatja gyermekét a foglalkozásokra.

  Bővebben

 • Aquafitnesz

  Aquafitnesz minden hétköznap! Időseknek, fiataloknak egyaránt. Kortól, nemtől függetlenül Túlsúlyosaknak Gerincproblémásoknak Izületi problémákban szenvedőknek Javítja a testtartást Zsírégető Jelentkezni elérhetőségeinken lehet.

  Bővebben

Rólunk írták

Amikor úton vagyunk az uszi felé, a gyerkőc egyre boldogabb és alig várja, hogy úszhasson, és persze a matrica sem utolsó :)

Szuper jól érezzük magunkat minden órán! Tisztaság, jó hangulat és családias légkör! Beni imádja a vizet, az úszást!

Barátságos, nagyon bababarát környezet, szuper órák, tökéletes tisztaság!

Nagyon szeretjük a Kisfóka uszit! Kisfiúnk igazi kis Búvár Benő lett mióta járunk! :)

Ígényes környezet, magas színvonalú oktatás! Testi-lelki feltöltődés anyának is, babának is!